tiistai 1. marraskuuta 2016

Tädin luona 6/6 - valmista

Tädin luona -projekti on nyt valmis. Sekä paikan päällä että täällä blogin puolella. Projekti oli mielestäni todella hauska ja mielenkiintoinen. On aina antoisaa ja ilahduttavaa nähdä ihmisten luopuvan turhasta tavarasta ja saada itse herättää unohdetut huoneet eloon. Nyt kun kyseessä oli läheinen sukulainen, oli entistä helpottavampaa ja ilahduttavampaa nähdä tavaramäärän taakan putoavan tärkeän ihmisen harteilta. Vaikka kyseessä oli läheinen sukulainen, tein projektin nimenomaan asiakkaalle enkä sukulaiselle ja koen saaneeni palautteen myös suunnittelijana enkä sukulaisena.

Isoissa projekteissa on sellainen imu, että tekisi mieli vain jatkaa. Toisaalta isoissa muutoksissa on sekin puoli, ettei enää jaksa jatkaa. Asiakastöissä on haittapuolena, ettei omista tuotoksistaan ja isoista muutoksista pääse juuri nauttimaan. Tiedättehän sen tunteen, kun on siivonnut työpöydän, vaihtanut järjestystä tai tehnyt suurempia muutoksia ja sitten haluaa viettää tilassa aikaa nauttiakseen kaikesta. Asiakastöissä itse ei pääse tiloissa hengailemaan, mutta onneksi asiakkaat osaavat niistä nauttia. Nyt kun kyseessä oli tädin koti, uskon pääseväni nauttimaan tilasta esimerkiksi kesävieraan roolissa niin paljon kuin hengailu huvittaa.

Mustat kynttilänjalat ja musta vaasi löytyivät edullisesti Savonlinnan Kierrätyskeskuksesta.
Tädille toivon onnellisia vuosia uusissa huoneissa. Kesävieraille toivon viihtyisiä hetkiä ja makoisia unia Punkaharjulla. Lukijoita kiitän mielenkiinnosta ja Facebookin puolella projektia seuranneita palautteesta ja runsaista tykkäyksistä. Projektin palautetta otetaan edelleen vastaan yhteydenottolomakkeella tai Facebookin puolella. Uusi projekti on jo meneillään, siitä lisää syyskuussa!

Facebookissa Sisustussuunnitelija Sanna Kärkeä seuraamalla pääsee projekteihin mukaan realiajassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti